Hesabım
    Yazarımız Oktay Ege Kozak'ın Senaryosu Kitap Oldu!

    Ödüllü Frozen Summer, 120Pages tarafından yayınlandı..

    Uzun zamandır eleştiri yazılarıyla Beyazperde'de yer alan yazarımız Oktay Ege Kozak'ın ödüllü senaryosu Frozen Summer, kitap olarak basıldı. 

    2013'de Beverly Hills'de aldığı büyük ödülün ardından, 2014 Senaryo Festivali'nde Onur Ödülü, 2015'te Reddit Senaryo Yazımı Yarışması'nda da 3.lük alan Frozen Summer; Max isimli 13 yaşındaki bir çocuğu merkezine alıyor.

    Max, boş zamanlarını denklemler ve bilimsel deneylerle harcayan, kendi gizli bilim projesi üzerinde çalışan 13 yaşında bir çocuktur. Prestijli bir koleje, erkenden girme şansını yakalayınca Max'in annesi oğlunun çocukluğunu yaşayamayacağından endişelenir ve onun daha da içine kapanacağından korkarak ailesini göl evinde bir yaz tatiline çıkarır. Max burada yaşıtı arkadaşlar edinirken, bir de orta yaşlarda gizemli bir bilim adamı ile arkadaşlık etmeye onunla matematik problemleri ve denklemler üzerinde çalışmaya başlar. Ancak Sandy'nin, Max'in hayatına tek dokunuşu bu olmayacaktır.

    Çekilmeyen senaryoları kitap olarak basan 120Pages isimli yayımcı tarafından basılan kitap, Amazon'dan paperback ve Kindle ile Kobo'dan da e-book olarak direkt indirilebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top