Hesabım
    Mr. Spock da "Hotel Artemis"te!

    "Hotel Artemis"in kadrosuna Zachary Quinto da katıldı.

    The Ink Factory ve Lionsgate ortak yapımı bilim kurgu gerilimi Hotel Artemis'in kadrosu genişliyor. Yeni nesil Star Trek'in Spock'ı ve American Horror Story'nin vazgeçilmez oyuncusu Zachary Quinto da filmin kadrosuna katıldı.

    Filmin kadrosuna son olarak Altın Küre adaylığı bulunan Sterling K. Brown, sevilen oyuncu Charlie Day, son olarak Deha'da karşımıza çıkan Jenny Slate ve Oscar adayı ünlü oyuncu Jeff Goldblum katılmıştı. 

    Başrollerine Oscar ödüllü Jodie Foster, yeni nesil Mumya'mız Sofia Boutella ve Galaksinin Koruyucuları'nın vazgeçilmez üyesi Drax olarak akıllara kazınan Dave Bautista'yı yerleştiren filmin önetmen koltuğunda ise ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak olan Drew Pearce oturuyor. Filmin senaryosu da Iron Man 3 ve Görevimiz Tehlike 5'in senaristliğini üstlenmiş olan yönetmenin elinden çıkma.

    Hotel Artemis, yakın gelecekte geçen bir bilim kurgu gerilimi. Bir hemşire gündüzleri yasal mesleğiyle ilgilenirken, aynı zamanda Los Angeles’ın en azılı suçluları için de gizli bir hastaneyi yönetmektedir. Ancak günün birinde işler karışır. Zira hastaneye gelen hastalardan birinin amacı hastalardan bir diğerini öldürmektir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top