Hesabım
    Michelle Williams da "I Feel Pretty"de!

    Ünlü yıldız Amy Schumer'la bir arada!

    Trainwreck ile yıldızı parlayan, komedi dalında kadınların da yerinin olduğunun altını iyice çizen yeni nesil komedyen Amy Schumer'ın başrolünü üstleneceği I Feel Pretty'nin kadrosu genişliyor. Yaşamın Kıyısında filmiyle kazandığı Oscar adaylığıyla birlikte 4. Oscar adaylığını elde etmiş olan güzel oyuncu Michelle Williams da filmin kadrosuna dahil oldu.

    Deadline'da yer alan habere göre Williams, etkileyici kozmetik şirketi yöneticisi Avery LeClaire karakterini canlandıracak. Filmin yönetmen koltuğuna Abby Kohn ve Marc Silverstein oturacak. Bu yapım, yazdıkları senaryolarla tanınan ikilinin ilk yönetmenlik denemesi olacak. Filmin çekimleri temmuz ayında Boston'da başlayacak.

    Film, kendine güveni düşük bir kadını temel alıyor. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde çok güzel olduğu inancıyla uyanıyor. Dünyanın en etkileyici kadını olduğunu düşünerek hayatını korkusuzca yaşamaya başlayan kadın dış görünüşünün değişmediğini fark ettiğinde ise her şey tepetaklak oluyor...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top