Hesabım
    Bumblebee Spin-off Projesinde Hailee Steinfeld Olacak mı?

    Genç yıldız rolü aldığı takdirde erkeksi bir kızı canlandıracak.

    Beyazperdenin en uzun soluklu projelerinden Transformers serisinin önümüzdeki devam filmi Transformers 5: Son Şövalye için geri sayım sürerken, filmin spin-off projesinden de gelişmeler gelmeye devam ediyor. Serinin en sevilen karakterlerinden sarı transformer Bumblebee'yi temel alacak olan spin-off filminin kadrosuna İz Peşinde ile 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan Hailee Steinfeld'in de katılacağı söyleniyor. Güzel oyuncu rolü kabul ettiği takdirde okul çıkışlarında tamirci olarak çalışan erkeksi bir karakteri canlandıracak.

    Filmin yönetmen koltuğuna En İyi Animasyon dahil olmak üzere 2 dalda adaylık kazanan Kubo ve Sihirli Telleri filminin yönetmenliğini üstlenen, Laika şirketinin CEO'su Travis Knight oturacak. 

    Kubo ile ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Knight'ın 2. uzun metraj filmi olacak olan ve aynı zamanda ilk animasyon dışı projesi olacak olan filmin senaryosunu ise Christina Hodson üstleniyor. Paramount'un Transformers evrenini genişletmek adına ilk adımı olacak olan Bumblebee filmi Autobot ve Decepticonları daha yakından tanıtacak. Serinin iki gedikli ismi Lorenzo Di Bonaventura ve Michael Bay'in de yapımcıları olarak yer alacağı film 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top