Hesabım
    Kızlar Gecesi Filminden Yeni Klip Geldi!

    Kızlar çıldırıyor!

    Sony Pictures yeni R dereceli komedi yapımı Kızlar Gecesi filminden yeni içerikler göndermeye devam ediyor. Başrolünde güzel oyuncu Scarlett Johansson’ın yer aldığı filmden yeni bir klip yayınladı. Yayınlanan klipte ortalık biraz çılgınlaşıyor!

    Filmin konusu kısaca; Bekarlığa veda partisi verecek olan bir grup kız arkadaş doya doya eğlenebilmek için bir villa kiralarlar. Arkadaşlarının evliliğini kutlayan kız grubu eğlenceyi tamamlaması için erkek striptizciler de getirtir. Eğlence sürüp içkiler içilirken bir kaza meydana gelir ve erkek striptizcilerden biri ölür. Arkadaş grubu bu olayın üzerine ne yapmaları gerektiğine karar vermek durumunda kalır...

    Filmin oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson'ın yanı sıra Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer ve Zoe Kravitz, Ty Burrell  ve Demi Moore'u kadrosunda yer alan film Lucia Aniello'nun elinden çıkma olacak. Filmin senaryosunu ise Lucia Aniello ve Paul W. Downs ikilisi kaleme alıyor. Filmin senaryosunun orjinal adı "Rock That Body" olarak 2015 Black List’te yer almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top