Hesabım
    "John Wick 3"ten Yeni Gelişme!

    Filmin senaristi belli oldu.

    John Wick, 2014 yılında vizyona girmiş ve büyük beğeni toplayarak dünya çapında 88,7 milyon dolar gişe elde etmişti. İlk filmin ardından büyük beklenti yaratan devam halkası John Wick 2 de umutları boşa çıkarmadı ve ilk filmin gişesini ikiye katlayarak 166,8 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Serinin 3. devam halkasının senaryosunun kime emanet olacağı da nihayet belli oldu.

    Serinin ilk 2 filminin senaryosunu üstlenen Derek Kolstad 3. devam halkası için de senaryoyu yazacak. Serinin ik filminde yönetmen koltuğunu David Leitch ile paylaşan, 2. halkada ise tek başına yönetmenliği üstlenen Chad Stahelski'nin 3. devam halkasında yönetmen koltuğuna oturup oturmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Ancak Stahelski'nin John Wick 3'te de yönetmen koltuğununa oturmayı istediği biliniyor.

    Serinin 2. devam halkası John Wick 2'de karizmatik tetikçimiz, tehlikeli bir suikastçi organizasyonunu ele geçirmek için plan yapan eski bir iş arkadaşı yüzünden emekliliğini yarıda kesmek zorunda kalmıştı. Roma sokaklarını köpeğiyle birlikte arşınlayan Wick, dünyanın en tehlikeli katilleriyle yüzyüze gelmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top