Hesabım
    Mumya ve Çılgın Hırsız 3 Filmlerinden Yeni Görseller Geldi!

    Mumya filmi etrafımızı sarmaya başlıyor!

    Yeni nesil Mumya'nın posterleri Amerika'da metro duraklarını kaplamaya başladı. Çılgın Hırsız 3 filminden de yeni bir poster sinemaseverler ile paylaşıldı!

    Günümüzde geçecek olan yeni uyarlama, Irak çölünde saklanan bir grup teröristi bulmak isteyen deniz komandosu Tyler Colt'un etrafında oluşuyor. Ancak görevi sırasında yüzyıllardır uyumakta olan bir mumyanın ruhu mezarından kaçınca, işler karışıyor. Zira mumya uyanıyor ve günümüz dünyasını, kraliçesi olduğu eski Mısır'a dönüştürmek için ie koyuluyor. Onu durdurabilecek tek kişi de Colt oluyor. Filmin başrolünde Tom Cruise yer alırken oyuncu kadrosunda ayrıca Annabelle WallisRussell CroweSofia BoutellaChasty BallesterosJake JohnsonCourtney B. Vance ve Javier Botet yer alıyor. Film, 9 Haziran 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    Sevilen animasyon serisi Çılgın Hırsız'ın 3. filminden de yeni bir posterl geldi. Hem sevimli hem de belalı minyonlardan yeni pozlara yakından bakın!Yönetmenliğini Pierre Coffin ve Kyle Balda, senaristliğini Brian Lynchın yaptığı Minyonlar ile de spin-off projesi olarak büyük başarı sağlayan serinin 3. devam halkasında Pierre Coffin ve Kyle Balda yine yönetmen koltuğunu üstleniyor.  Çılgın Hırsız 3 25 Ağustos 2017'de ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top