Hesabım
    American Made Filminden Poster ve Fragman Geldi!

    Tom Cruise yeni bir gerilim filmiyle karşınızda!

    Universal Pictures yeni nesil "Mumya" filmi ile gündemde olan Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı gerilim dolu yapım American Made filminden fragman ve posteri sinemaseverlerin beğenisine sundu!

    Gerçek bir hikayeden sinema ekranlarına uyarlanan American Made filminde Tom Cruise, Yarının Sınırında'nın da yönetmen koltuğunda yer alan Doug Liman bir kez daha bir araya geliyor. Yönetmen Doug Liman ile birlikte iş birliğine giriştikleri Yarının Sınırında filminin çekim sürecinin oldukça verimli geçmesi göz önüne alınırsa ikilinin yeni filmi de oldukça heyecanlı bir yapım olacak. Adler Berriman yani "Barry" Seal Medellín Cartel için uçan, uyuşturucu ve silah kaçakçısı, bayi ve para aklama aracıydı. Tom Cruise, bu sürpriz gerilim projesi için biraz kilo alması da gerekmiş. Seal, 1980'lerde C.I.A. için Nicaragua'ya silah taşımak gibi birçok karanlık hikayenin içinde yer aldı. 

    Filmin senaryosunu Gary Spinelli yazdı. Filmin oyuncu kadrosunda Cruise'un yanı Caleb Landry Jones, Domhnall Gleeson ve Jayma Mays gibi isimler de yer alıyor.  Arkansas odaklı suç faaliyetlerini temel alması planlanan filmin kadrosuna dair daha net bilgiler henüz su yüzüne çıkmamış olsa da, önümüzdeki sezon Curise'u yüksek dozlu bir projede daha izlememiz muhtemel görünüyor. 

    Film 23 Eylül'de Amerikada vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top