Hesabım
    Yerli Box Office'te Korsanlar Amazonları Yendi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 2-4 Haziran haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı bu hafta da zirvede. Bu hafta listede 4 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki zirvesinde vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı yer alıyor. Sevdiğimiz fevri korsan Jack Sparrow'u geri getirmekle kalmayıp yepyeni karakterlerle de bizleri tanıştıran yapım 2. haftasında 185.472 seyirciyi salonlara çekerek rakip yapımlara fark attı. Amerika'da fırtınalar koparan Wonder Woman ise ülkemizde açılışını 2. sıradan yaptı. Amerika'da kadın yönetmen elinden çıkmış yapımlar sıralamasında ilk sıraya oturan film, ülkemizde 113.442 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise animasyon bir macera yer alıyor. Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film minik seyircileri sinema salonlarına çekerek 42.391 seyirci ile açılış yaptı.

    Genç yazar Büşra Yılmaz’ın satış rekorları kıran gençlik kitabından beyazperdeye uyarlanan 4N1K başarılı açılışının ardından başarılı çizgisini koruyor. Başrollerinde Gözde MutluerBurak YörükSina ÖzerHasan Denizyaran ve Cemrehan Karakaş'ın yer aldığı gençlik filmi 4. haftasında 18.080 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise vizyonun tazelerinden biri oldu. Yaz sıcaklarını ve mis gibi mavi suları müjdeleyen Sahil Güvenlik açılışını 17.614 seyirci ile yaptı. Listenin 6. filmi ise vizyonun yerli yapımlarından biri oldu. Eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti geçen haftaki yerini koruyarak 7. hafta kapanışını 17.017 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise vizyonun taze korku gerilim filmi Şeytanın Doğuşu yer buluyor. Film ilk haftasında 9.261 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. filmi ise vizyonun animasyonları arasından çıktı. Seslendirme kadrosunda bulundurduğu yıldızlarla dikkati çeken animasyon yapım Özgürlüğün Sesi Bilal 2. hafta kapanışını 8.976 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında geçtiğimiz haftaya göre 5 sıra gerileyen, Charlie Hunnam'ı başrolüne yerleştiren Kral Arthur Kılıç Efsanesi yer aldı. Vizyondaki 4. haftasını kutlayan Guy Ritchie imzalı film 8.913 seyirci tarafından izlendi. Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden Hızlı ve Öfkeli'nin 8. devam halkası Hızlı ve Öfkeli 8 bu haftasonunda 6.265 seyirciye ulaşarak son sırayı aldı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top