Hesabım
    Karanlık Sular'ın Yönetmeni Collet-Serra Waco Filminin Yönetmenliğine Geçti!

    Annapurna Pictures'ın yeni filmi Waco'nun yönetmeni bulundu...

    Gossip Girl dizisinin Serena'sı Blake Lively'nin başrolünde yer aldığı Karanlık Sular'ın yönetmenliğini yapmış olan Jaume Collet-Serra'nın yeni filmi Waco oldu! 

    Jaume Collet-Serra, Karanlık Sular filminde kimsenin uğramadığı bir plajda Nancy'nin köpekbalığı ile verdiği gerilim dolu mücadeleyi sinema dünyasına taşımıştı. Deadline'nın haberine göre Annapurna Pictures'ın yeni yapımı Waco'nun senaryosunu Mark Boal (Zero Dark ThirtyThe Hurt Locker) ve Marc Haimes (Kubo and the Two Strings) kaleme aldı. Waco filmi 1993 yılında Amerikalı David Koresh'in liderliğindeki Branch Davidians adlı topluluğun ayaklanmasını konu alıyor. 1993'de topluluğun Waco'daki merkezlerinde silah aramasi yapmak isteyen FBI ekipleri ve merkezlerine girmelerine izin vermeyen topluluk ile çatışmaları sonucunda 80 kişi yaşamını yitirmişti. Amerika basınından uzun süre düşmeyen olayın faturası maddi ve manevi olarak oldukça fazla olmuştu.

    Filme rakip olarak yürütülen bir TV projesi de mevcut. Paramount Network'une bağlı Weinstein Television, başrolünde Michael Shannon ve Taylor Kitsch'in olduğu bir seri 2018 yılı için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top