Hesabım
    Arabalar 3 Filminden Yeni Fragman Geldi!

    Gelen yeni fragmanda kahramanımız Şimşek McQueen biraz sıkıntıda!

    Başarılı animasyon filmler arasına adını şimdiden yazdıran, Disney-Pixar yapımı animasyon filmi Arabalar 3'ten yeni fragman geldi. Gelen fragmanda kahramanımız Şimşek McQueen'in kafası biraz karışık görünüyor...

    Vizyon tarihine kısa bir süre kalan serinin üçüncü filmi küçük büyük demeden her yaştan izleyicinin ilgisini çekiyor. Filmin yeni macerasının konusu kısaca; enerji dolu Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara itildiğine içerlerken bir anda #95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar veriyor. Hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı olan arabamız Piston Kupası’nın en büyük yarışında boy göstermeye hazırlanıyor.

    Arabalar 3 filminin senaryosunda Daniel Gerson kalem oynatırken, filmin müziklerini Randy Newman üstlendi. Başarılı animasyon serisinin üçüncü filminin yönetmen koltuğunda Vol.iSevimli Canavarlar ve Ratatuy gibi filmlerin sanat departmanının vazgeçilmez ismi Brian Fee yer alıyor. Filmin seslendirme kadrosunda da birçok ünlü ismi görüyoruz. Owen WilsonLarry The Cable GuyArmie HammerTony Shalhoub heyecanlı kahramanları seslendiren isimler arasında yer alıyor.

    Film, ülkemizde 16 Haziran 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top