Hesabım
    Pera Film’de Güneş Hiç Batmıyor!

    Pera Film, sezona "Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında" film programıyla devam ediyor.

    Pera Film 16 - 28 Haziran tarihleri arasında “Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında” seçkisi ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Pera Film’in Nordik filmlerden oluşan yeni programı İskandinav sinemasının güneşin batmak bilmediği beyaz yaz gecelerinde geçen, dünya çapında öne çıkan filmlerini bir araya getiriyor.

    “Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında” seçkisi, adını günümüz Nordik pop müziğinin en sevilen yıldızlarından Oh Land’in şarkı sözlerinden alıyor. Program kapsamında; İzlanda’nın ulusal film ödülleri Edda Ödülleri’nde En İyi Film dahil 8 dalda ödülün sahibi olan Gençlik Başımda Duman, Kuzey’in serin yaz günlerinde, capcanlı doğanın ortasında geçen bir kendini bulma hikâyesini anlatan Doğada Tek Başına, Baltasar Kormákur Çehov'un İvanov'undan bir serbest uyarlama olan, 2008 yapımı Belalı DüğünUlf Malmros imzası taşıyan Bir Yaz Masalı ve Ünlü oyuncu Stellan Skarsgård’ın başrolünde yer aldığı polisiye-gerilim filmi Uykusuz yer alıyor.

    Her gösterim indirimli müze giriş bileti (10 TL) ile izlenebilir. Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir. Rezervasyon alınmamaktadır. Biletler biletix’ten (www.biletix.com) temin edilebilir. Pera Müzesi Dostları'na ücretsizdir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top