Hesabım
    Pharrell Williams'tan Çılgın Hırsız'la İş Birliği!

    Ödüllü müzisyen "Çılgın Hırsız 3"ün soundtrack albümünde beş parçayla yer alacak.

    Sevilen animasyon serisi Çılgın Hırsız'ın 3. devam halkası için bekleyiş devam ediyor. 25 Ağustos'ta vizyona girecek olan Çılgın Hırsız 3 filminin soundtrack albümü hakkında da müjdeli bir haber geldi. Grammy ödüllü şarkıcı/şarkı yazarı/yapımcı Pharrell Williams'ın beş orijinal parçasıyla yer alacağı albümden, Williams imzalı “Yellow Light” şarkısının lansmanı yapıldı.

    Yönetmenliğini Pierre Coffin ve Kyle Balda'nın yaptığı Çılgın Hırsız 3 maceraya kaldığı yerden devam ediyor. 2. devam halkasında tanıştığımız Lucy Wilde ile dünya evine giren ve artık aile babası olan Gru'nun maceraları elbette ki bitmiyor. 3. devam halkasında aile daha da genişliyor ve Gru'nun ikiz kardeşi ortaya çıkıyor!

    Gru'nun orijinal sesi Steve Carell'ın geri döndüğü seride Lucy olarak bir kez daha Kristen Wiig'i duyacağız. Agnes olarak Elsie Fisher'ın yerini bu filmde Nev Scharrel alırken, Edith olarak Dana Gaier ve Margo olarak Miranda Cosgrove da seriye geri dönüyor. Komedyen Russell Brand'in seslendirdiği Dr. Nefario da filmde boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top