Hesabım
    Jessica Chastain X-Men Ekibinde mi?

    Oscar adayı Jessica Chastain yeni X-Men filminin kötü karakteri mi olacak?

    Duyguların Rengi filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığı, Zero Dark Thirty'deki rolü ile de En İyi Kadın Oyuncu adaylığı kazanan ünlü oyuncu Jessica Chastain'ın adı yeni X-Men filmi için geçiyor. Filmin karizmatik Profesör Charles Xavier'ı James McAvoy'dan Chastain'a göndermeli bir fotoğraf geldi. İkili daha önce The Disappearance of Eleanor Rigby serisinde birlikte başrolü paylaşmıştı.

    So I hear we're doing another X-men...wake me up when it's time to roll would you Chastain?🤞 #xmen #xmendarkphoenix #proffesorx #charlesxavier #whenihadhair #superpowernap

    James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Deadline'da yer alan habere göre yönetmenliğini ve senaristliğini Simon Kinberg'ün üstleneceği filmde Chastain, filmin kötü karakteri, Phoenix Force'u ortadan kaldırmak isteyen uzaylı Shi'ar imparatorluğunun imparatoriçesi Lilandra'yı canlandırması için anlaşma aşamasında. Serinin önceki filmlerinde rollerinde boy gösteren James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de rollerine geri dönecek. X-Men: Dark Phoenix adını taşıyacak filmde uzaylıların hedefi olan Jean Grey'i ise bir kez daha güzel oyuncu Sophie Turner canlandıracak.

    Son X-Men filmi olan X-Men: Apocalypse'in 10 yıl sonrasını anlatacak olan yapım 1990'lı yıllarda geçecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top