Hesabım
    "Korku Seansı" Evreni Crooked Man ile Genişliyor!

    Spin-off filmleriyle bir hayli gündemi meşgul eden "Korku Seansı"ndan yeni bir film projesi daha çıktı.

    Doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü vakaları konu edinen Korku Seansı serisi bünyesine yepyeni spin-off yapımları kata kata genişlemeye devam ediyor. İlk filmin ardından Annabelle spin-off projesi ile başarı yakalayan seri, 2. devam halkası Korku Seansı 2'nin şeytani karakteri korkunç rahibe Valak için de The Nun adlı bir spin-off film yapma aşamasında. Ancak gelen son habere göre spin-off projeleri yalnızca bunlarla sınırlı değil. Annabelle 2 için geri sayımın devam ettiği şu günlerde serinin 2. devam halkasında karşımıza çıkan ve birkaç dakikalığına da olsa bizi korkutmayı başaran Crooked Man karakteri de kendi solo filmini kazanacak. Unutanlar için hatırlatalım;

    The Hollywood Reporter'dan gelen habere göre filmin serinin yaratıcısı James Wan'ın hikayesini temel alan senaryosunu Mike Van Waes üstlenecek. İlhamını İngiliz çocuk tekerlemesinden alan Crooked Man, bakalım Korku Seansı evreninin diğer doğaüstü yaratıkları kadar başarılı olacak mı?

    Akademi ödülü adayı oyuncu Demian Bichir'ın da kadrosunda olduğu The Nun 20 Temmuz 2018'de ülkemizde vizyona girecek. Annabelle: Kötülüğün Doğuşu ise 18 Ağustos'ta sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top