Hesabım
    Aramızdaki Sözler Filminden Yeni Bir Poster Geldi!

    Film 6 Ekim 2017'de ülkemizde vizyona girecek!

    20th Century Fox'un romantik drama filmi Aramızdaki Sözler filminden yeni bir poster geldi. Ödüllü yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran hayatta kalma mücadelesi Aramızdaki Sözler'in TME Film dağıtımıyla vizyona girecek.

    Başrollerine Altın Küre ödüllü Idris Elba ve Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet'ı yerleştiren filmin yönetmen koltuğunda Hany Abu-Assad oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Dermot MulroneyBeau BridgesWaleed Zuaiter ve Marci T. House yer alıyor. Filmin senaryosunu kaleme alan isim ise Scott Frank. Senaryo Charles Martin’in 2010 yılında yayınlanan romanından uyarlandı.

    Aramızdaki Sözler filminin konusu kısaca; trajik bir uçak kazasından sonra hayatta kalan ancak sersemlemiş olan iki yabancı, Ben ve Alex, karla kaplı ıssız bir dağın uç noktalarında hayatta kalabilmek için mücadele vermek zorundadır. Yardımın geelmeyeceğinin farkına vardıklarında, yüzlerce kilometre uzunluğundaki vahşi doğada tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalırlar. İkilinin bu süreçte sahip olduklarından bile haberleri olmayan dayanma güçlerini keşfetmeleri ve birbirlerine destek olmaları gerekecektir...

    Film ülkemizde 6 Ekim'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top