Hesabım
    "Hayat Kitabı"nın Devam Halkası Gelecek!

    Eğlenceli animasyondan devam halkası müjdesi!

    Yapımcı koltuğuna Guillermo Del Toro'nun oturduğu ve yönetmenliğini Jorge R. Gutierrez'in üstlendiği eğlenceli animasyon Hayat Kitabı 19 hafta boyunca vizyonda kalmış ve dünya çapında toplam 99,7 milyon dolar gişe elde etmeyi başarmıştı. Shekaspeare'in ölümsüz eseri Romeo ve Juliet'in konseptini, Meksika'nın Cadılar Bayramı niteliğindeki Ölüler Günü ile buluşturan animasyonun sevenlerine müjde, filmin devam halkası geliyor!

    Variety'de yer alan habere göre filmin devam halkasında yönetmen koltuğuna bir kez daha Gutierrez oturacak. Dallas temelli Reel FX Animation Studios'un yapımını üstleneceği film hakkında yönetmen; "Herkes tanrılara ve karakterlere neler olduğunu soruyordu. Devam halkası tüm bunları kapsayacak ve ilk filmde herkesin sevdiği hikayeyi geliştirecek. Ben romantik filmlerin büyük bir hayranıyım. İlk filmin ertesinde neler olmuş olabileceğini hep merak etmiştim. Devam halkası da bu temel üzerinden ilerleyecek" diye konuştu.

    Orijinal seslendirme kadrosunda Zoe SaldanaChaning Tatum ve Del Toro'nun vaz geçilmez oyuncusu Ron Perlman'ın yer aldığı film 5 Haziran 2015 tarihinde ülkemizde sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı ve 63 bin 226 seyirciye ulaşmayı başarmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top