Hesabım
    "Ölüm Günün Kutlu Olsun" ve "Wind River"dan Yeni Posterler Geldi!

    Merakla beklenen filmlerden yeni görseller yayınlandı...

    Paranormal Activity: İşaretliler ve Scout's Guide To The Zombie Apocalypse filmleri ile korku türüne aşinalığını kanıtlamış olan yönetmen Christopher Landon'ın yeni filmi Ölüm Günün Kutlu Olsun'dan ve başrollerini Yenilmezler ekibinin Hawkeye'ı Jeremy Renner ve Scarlet Witch'i Elizabeth Olsen'ın üstlendiği gizem gerilim türündeki Wind River'dan yeni posterler geldi!

    Ölüm Günün Kutlu Olsun filminin başrollerinde Jessica RotheIsrael Broussard ve Ruby Modine'in yer aldığı filmin senaryosunu ise Christopher Landon ile birlikte Scott Lobdell kaleme aldı. 

    The Weinstein Company'nin yeni filmi Wind River'ın yönetmen koltuğunda, gerilim türündeki Sicario filminin senaristi 47 yaşındaki Taylor Sheridan yer alıyor. Filmin senaryosunu da yazan Sheridan tarafından yazılırken, yönetmen Elizabeth Olsen ve iki kez Akademi Ödülü adayı olan Renner ile birlikte oldukça iddialı bir yapımı beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor.

    Ölüm Günün Kutlu Olsun ülkemizde 13 Ekim'de, Wind River'ın ise ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belirli değil ancak film Amerika'da 4 Ağustos'ta vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top