Hesabım
    "Deadpool 2"nin Çekimleri Resmi Olarak Başladı!

    Ahlaksız kahramanımız geri dönüyor!

    İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin çekimleri resmi olarak başladı. Ahlaksız kahraman Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds Twitter hesabından bu haberi serinin hayranları ile paylaştı. Filmin yazarlarından Writer Rhett Reese de "Evet, başladık" diyerek bu haberi doğruladı...

    Düşük çeneli anti-kahramanımız Deadpool'un en yakın arkadaşı Cable'ı Old Boyİhtiyarlara Yer Yok filmlerinden aşina olduğumuz Josh Brolin, Domino'yu ise Atlanta ve Easy'nin yıldızı Zazie Beetz canlandıracak. Deadpool'un enerjiyi maddeler üzerinden yansıtabilen İrlandalı düşmanı Black Tom ise Jack Kesy olacak. Ertuğrul 1890'in başrol oyuncularından Shiori Kutsuna da filmin kadrosuna yakın zamanda katılan isimler arasında yerini almıştı.

    Filmin yönetmen koltuğuna David Leitch yer alırken, kahramanımızın büyük aşkı Vanessa'yı canlandıran Morena Baccarin de yeni filmde yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca ilk filmden tanıdığımız Brianna HildebrandLeslie Uggams ve Karan Soni de kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Filmin senaryosunda kalem oynatan ikili Rhett Reese ve Paul Wernick ilk filmde olduğu gibi ekipte yer almaya devam ediyor. 

    Deadpool 2 ülkemizde 1 Haziran 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top