Hesabım
    "Görevimiz Tehlike 6"nın Kadınları İle Tanışın!

    Film, 27 Temmuz 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    Yönetmen Christopher McQuarrie serinin merakla beklenen son filmi Görevimiz Tehlike 6'nın kamera arkasından yeni bir fotoğraf paylaştı. Yeni filmin kadınlarına merhaba diyelim!

    ...

    Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Soldan sağa doğru; Vanessa Kirby (The Crown), Angela Bassett (Black Panther), Rebecca Ferguson (Ilsa Faust) ve Michelle Monaghan (Julia Meade) ile geri dönüyor. 

    Aksiyon denilince ilk akla gelen filmlerden biri olmayı başaran Görevimiz Tehlike, 6. devam halkasıyla sinemaseverlerin karşısına güçlü bir kadroyla çıkmaya hazırlanıyor. Man of SteelBatman v Superman: Adaletin Safağı gibi filmlerin starı "Superman" Henry Cavill'ın da kadrosunda yer aldığı filmde, ikonik karakter Ethan Hunt rolünde bu yıl yeni nesil "Mumya" filmi ile hayranları karşısına çıkan Tom Cruise'u göreceğiz. Görevimiz Tehlike 5Jack ReacherThe Way of the Gun gibi filmlerin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin yönetmenliğini ve senaryosunu üstleneceği devam filminin kadrosunda Alec BaldwinSimon Pegg ve Rebecca FergusonVanessa KirbyAngela BassettVing Rhames ve Sean Harris de bulunuyor. 

    Film ülkemizde 27 Temmuz 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top