Hesabım
    "Arabalar 3" ABD Box Office Zirvesinde!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    2 haftadır zirvenin galibi olan ikonik süper kahraman Wonder Woman bu hafta Arabalar 3'e yenildi. Listede bu hafta 4 yeni film kendine yer bulabildi. 

    Listenin bu haftaki galibi sevilen animasyon serisi Arabalar'ın 3. devam halkası oldu. Başarılı bir açılışla ilk sıraya yerleşen Arabalar 3 53,5 milyon dolar kazandı. Listenin 2. sırasında ise Amazon savaşçı Diana Prince yer aldı. İkonik kadın süper kahraman Wonder Woman'ın kökenine inen film 40,7 milyon dolar ile 3. hafta kapanışını yaptı. Kadın yönetmenlerin elinden çıkma filmler arasında gelmiş geçmiş en iyi açılış rekorunu kıran film, 274,6 milyon dolar kazanmış durumda. Kadınların gücünden dem vuran macerayı rap müzik efsanesi Tupac'ın hayatını anlatan All Eyez on Me takip etti. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yapım 27 milyon dolar kazandı.

    İlk 3 film geride kalırken, listeyi başrolüne Tom Cruise'u yerleştiren Mumya takip etti. Antik Mısır'dan esen rüzgarlarıa gelen yeni nesil mumya macerası 2. hafta kapanışını 13,9 milyon dolar ile yaptı. Listeyi yarılayan film ise 47 Meters Down oldu. Sualtı gerilimi 11,5 milyon dolar ile açılış yaptı. Listenin 6. filmi ise Karayip Korsanları serisinin 5. devam halkası Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı oldu. Sevdiğimiz korsan Jack Sparrow'la birlikte yepyeni karakterleri de seyircilerin karşısına çıkaran film bu hafta 8,4 milyon dolar kazandı. Listenin 7. sırasında ise kadın temelli komedi Kızlar Gecesi yer aldı. Birbirinden ünlü kadın oyuncuları bir araya getiren kara mizah yapımı ilk haftasında 8 milyon dolar gişe elde etti.

    Listenin 8. sırasında ise eğlenceli animasyon Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film yer aldı. 2 çocuğun okul müdürlerini yanlışlıkla süper kahramana çevirmesini konu alan animasyon yapım 3. haftasında 7,3 milyon dolar kazandı. Listenin 9. sırasındaki yapım eğlenceli bilim kurgu Galaksinin Koruyucuları 2 oldu. Başarılı bir açılış gerçekleştiren film 6. haftasında  4,9 milyon dolar kazandı. 200 milyon dolar bütçeli yapım 374,8 milyon dolarlık gişe elde etti. Listenin son sırasında ise hayatta kalma savaşını beyazperdeye taşıyan gerilim yapımı It Comes At Night yer aldı. Film 2. haftasında 2,6 milyon dolar kazandı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top