Hesabım
    Neil Armstrong Biyografisinin Kadrosu Genişliyor!

    Kyle Chandler ve Corey Stoll da kadroda!

    Emma Stone ile başrolde boy gösterdiği Aşıklar Şehri filmi ile bu yıl 2. Oscar adaylığını kazanan Ryan Gosling'li First Man'in kadrosu genişliyor.

    Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini konu alacak olan yapımın kadrosuna Ant-Man'den tanıdığımız Corey Stoll ve Super 8'ten tanıdığımız Kyle Chandler da katıldı. Stoll bir diğer Apollo 11 astronotu Edwin “Buzz” E. Aldrin, Jr.'ı, Chandler ise Apollo 11 ekibini toplamakla yükümlü olan Deke Slayton'ı canlandıracak. Astronot Michael Collins'i canlandıracak oyuncu ise henüz açıklanmadı.

    "Tarihteki en tehlikeli görevlerden birinin feda ettirdiklerini ve bedelini işleyen bir yapım" olarak tarif edilen filmin senaryosunu Oscar ödüllü senarist  Josh Singer kaleme aldı. Senaryo James R. Hansen’ın “First Man: The Life of Neil A. Armstrong" isimli biyografik yapımını temel alıyor.

    Filmin yönetmenliğini de Gosling'in Aşıklar Şehri'nde birlikte çalıştığı ve 2017 yılının Akademi Ödülleri'nde En İyi Yönetmen ödülüne layık görülen Damien Chazelle üstleniyor. Film 12 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top