Hesabım
    18. Uluslararası Kısa Film Festivali Başvuru Heyecanı!

    18. Uluslararası Kısa Film Festivali 7 Kasım'da başlıyor.

    İzmir'de aralıksız olarak devam eden tek sinema festivali olan İzmir Kısa Film Festivali için başvuru heyecanı sürüyor. Altın Kedi ödülleri için son başvuru tarihi 1 Eylül 2017.

    Bu yılda “Daha Çok Film - Daha Çok İzleyici” anlayışıyla yola çıkan festival Kültür Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sinema Genel Müdürlüğü, Buca Belediyesi, Konak Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Bornova Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek.

    Geçen yıl 83 ülkeden 1.500'ün üzerinde film gönderilen festivale; bu yıl daha fazla başvuru bekleniyor. Hem il merkezindeki çeşitli salonlarda hem de üniversitelerde gerçekleştirilecek gösterimlerle, 400 kısa filmi İzmirli sinemaseverlerle buluşturmayı hedefleyen festivalde film gösterimleri dışında, ünlü oyuncularla söyleşiler, duayen sinemacılarla paneller ve yetkin isimlerle atölyeler de yer buluyor.

    Bir kent klasiği haline gelen ve binlerce İzmirlinin kış ritüeli olan Uluslararası İzmir Film Festivali 7 Kasım'da 18. kez "perde" diyecek ve 12 Kasım'a dek sürecek. Kısa filmler başvurularını www.izmirkisafilm.org adresi üzerinden yapabilecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top