Hesabım
    "Downton Abbey" Filmi Kesinleşti!

    Ünlü dizinin filmi gelecek.

    İngiliz monarşisinin en tepesindeki isim, Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği dizi olduğu açıklanan Downton Abbey 6 sezonluk televizyon macerasının ardından beyazperdeye transfer oluyor. PBS'in unutulmaz dizilerinden Downton Abbey'nin beyazperde uyarlamasının çekimleri önümüzdeki ay başlayacak!

    Açıklama NBCUniversal International Studios başkanı Michael Edelstein'dan geldi. The AP'ye konuşan Edelstein, "Şu anda senaryo üzerinde çalışıyoruz. Ardından oyuncu kadrosunu toplamanın bir yolunu bulmamız gerekli. Herkes kendi farklı yönlerine gidiyor ancak umudumuz çekimlere gelecek yıl başlamak" dedi.

    Ancak görünüşe göre dizinin oyuncularının bu gelişmeden henüz haberleri yok! Dizinin Daisy Mason'ı Sophie McShera yaptığı açıklamada, "Sizin bizden önce haberiniz oldu. Ancak böyle bir film söz konusu ise içinde olmayı elbette isterim" derken, Lady Edith Crawley rolündeki Laura Carmichael da "Hala menajerimden haber bekliyorum. Umarım yakın zamanda bilgilendirme olur" dedi.

    Başrollerinde Hugh BonnevillePhyllis LoganElizabeth McGovernLaura Carmichael gibi isimlerin yer aldığı dizi, 1920'li yıllarda hem dünya savaşının etkisiyle hem de sınıf çatışmalarıyla çalkanan bir toplumda, İngiliz soylusu bir evin içindeki hizmetkarlar ve ev sahipleri arasındaki ilişikiyi konu ediniyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top