Hesabım
    "Testere 8"den Logo Geldi!

    "Testere" serisi 8. devam halkasıyla geri dönüyor.

    James Wan ve Leigh Whannell'ın ortaklaşa hayata geçirdikleri ve 7 filmlik bir seriye dönüşen Testere (Saw) 8. devam halkasıyla beyazperdeye geri dönüyor. Cadılar Bayramı'na yakın Amerika'da vizyona girecek olan filmden logo geldi.

    Lionsgate yapımı filmin orijinal adı "Jigsaw" olarak belirlendi. "Jigsaw" aynı zamanda serinin dahi kötü adamı John Kramer'ın lakabı idi. Kramer 3. filmin sonunda ölmüş olsa da, geri dönüşlerle diğer filmlerde de boy göstermişti. Karakterin 8. filmde de aynı teknikle boy göstermesi bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Peter ve Michael Spierig'in oturduğu yapımın çekimleri geçtiğimiz Ekim ayında başlamıştı. Filmin senaryosunda ise Piranha 3D ile vahşete alışık olan senaristler Josh Stolberg ve Pete Goldfinger'ın imzası var.

    Filmin kadrosunda Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Boisvert bulunuyor.

    Testere 3D (Saw VII 3D) adlı 7. film sadece 20 milyon dolara mal olmuş ve dünya çapında 136 milyon dolar gişe elde etmişti. 8. devam halkasının ülkemizdeki vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top