Hesabım
    Isabelle Huppert'nin Yeni Filminden Fragman Geldi!

    Belçika yapımı dram filmi 'Souvenir'dan fragman!

    Piyanist filmindeki performansı ile 2001 yılında 2. kez Cannes En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen, O Kadın filmindeki performansı ile Gotham Bağımsız Film Ödülleri'nde ve Altın Küre'de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Fransız oyuncu Isabelle Huppert'nin yeni filmi Souvenir'den poster ve fragman geldi.

    Toronto Uluslararası Film Festivali ve Londra Uluslararası Film Festivali'nde gösterilen film, küçük bir kasabada bir fabrikada çalışmakta olan eski bir ses sanatçısını temel alıyor. Huppert, 1974 yılı Eurovision Ses Yarışması'nda 2. gelen Liliane Cheverny'yi canlandırıyor. Ses sanatçısı olma hayallerini geride bırakmış olan kadının şarkıcı olma hayalleri tanıştığı genç bir boksörün teşvikleri ile yeniden canlanıyor. 

    Kadrosunda Kévin AzaïsJohan LeysenMuriel Bersy ve Benjamin Boutboul'u da bulunduran filmin yönetmen koltuğunda Belçikalı yönetmen Bavo Defurne oturuyor. Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Jacques Boon ve Yves Verbraeken imzası var. Filmin müziklerini ise Pink Martini üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top