Hesabım
    Han Solo Filmi Yeni Yönetmenini Buldu!

    Yönetmen koltuğunu Ron Howard devralıyor.

    Beyazperdenin en uzun soluklu bilim kurgu serilerinden Star Wars'un ikonik karakteri Han Solo'yu temel alan spin-off projesi Han Solo geçtiğimiz günlerde yönetmen koltuğu için anlaştığı, Lego Filmi ile gönüllere taht kuran Phil Lord ve Chris Miller ikilisini kaybetmişti. Filmin yeni yönetmen arayışı hızla devam ediyordu. Ancak gelen son habere göre arayış sona erdi. Filmin yönetmen koltuğu için Akıl OyunlarıCinderella Man ve Da Vinci Şifresi gibi yapımların başarılı yönetmeni Ron Howard ile anlaşmaya varıldı.

    Düşünülen isimler arasında Lawrence Kasdan ve Joe Johnston da yer alıyordu. Ancak seçim Howard oldu. Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy son gelişmeye ilişkin olarak; "Lucasfilm'de, her filmin en yüksek hedefi, George Lucas'ın kırk yıl önce başladığı efsanenin ruhunu taşımak. Bunu aklımızda tutarak, Ron Howard'ın henüz ismi belirlenmemiş olan Han Solo filmini yöneteceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Harika bir senaryomuz, inanılmaz bir oyuncu ve set ekibimiz ve harika bir film yapmak için mutlak bağlılığımız var" dedi. Kennedy aynı zamanda çekimler 10 Temmuz'da başlayacağını da duyurdu.

    Yüce Sezar!Blue Jasmine ve Lanetli Kan gibi filmlerde gördüğümüz Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'yu canlandıracağı yapımda True DetectiveAçlık OyunlarıNow You See MeZombieland gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı aktör Woody Harrelson, beklenen filmde Han Solo'nun akıl hocasını canlandıracak. Donald Glover Lando Calrissian'a, Joonas Suotamo ise Chewbacca'ya hayat verirken, Game Of Thrones’un Khaalesi’si Emilia Clarke da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Merakla beklenen yeni Star Wars projesi ülkemizde 25 Mayıs 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top