Hesabım
    Sony'den İki Spider-Man Spin-Off'u Daha Mı Geliyor?

    Sony, Spider-Man'e iki spin-off filmi daha çekecek.

    Marvel'in Spider-Man'i iki spin-off evrenine daha kavuşuyor. Daha çok Spider-Man'in düşmanlarına odaklanacak olan filmlerde Spider-Man'in kendisinin yer alıp alamayacağı ise kesin olarak bilinmiyor. Öyle ya da böyle, stüdyo geliştirilmekte olan bu filmler için ciddi yatırımlarda bulunmakta.

    THR'nin haberlerine göre filmler Spider-Man'in kafasını duvarına asmayı düşleyen Kraven the Hunter ve düşmanlarını alt edebilmek için ilizyonları kullanan Mysterio'ya odaklanacak ve yapılan varsayımlara göre onları Avengers gibi takım halinde görebileceğimiz Sinister Six oluşturulacak. Filmlerin Spider-Man'in yardımcı karakterleri Black Cat ve Silver Sable'ın baş rollerinde yer alacağı Venom ve Silver&Black'e katılması bekleniyor.

    Daha önce yayımlanan haberler bu filmlerin MCU ie hiçbir ilişiği olmadığını söylemişti ancak yapımcı Amy Pascal, Tom Holland'ın Spider-Man'inin bu dünyanın bir parçası olacağını açıkladı. Venom filminin baş rolünü Tom Hardy üstlenirken yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer oturacak. Fimin 2018'de vizyona girmesi planlanıyor. Gina Prince-Bythewood ise Silver&Black'in yönetmeni olarak kadroya katıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top