Hesabım
    "Avengers: Infinity War" Setinden Yeni Kare!

    "Avengers: Infinity War"un çekimleri sürüyor.

    60'tan fazla ikonik Marvel süper kahramanını beyaz perdede görme şansını yakalayacağımız, daha önce beyaz perdede boy göstermemiş olan süper kahramanları da bizlerle tanıştıracak olan Avengers: Infinity War'un çekimleri devam ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan  Anthony veJoe Russo kardeşler resmi sosyal medya hesapları üzerinden setten yeni bir kare paylaştı. Gelen kare Doktor Strange'in yaşadığı Sanctum Sanctorum'dan geldi ve filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan Scott Derrickson da sete bir ziyaret gerçekleştirmiş gibi görünüyor!

    The Russo Brothers (@therussobrothers)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Göreceğimiz süper kahramanlara bakacak olursak, Yenilmezler ekibinden Iron Man olarak Robert Downey Jr., Hulk olarak Mark Ruffalo, Black Widow olarak Scarlett Johansson, Kaptan Amerika olarak Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth, Scarlet Witch olarak Elizabeth Olsen, Örümcek Adam olarak Tom Holland, Bucky Barnes olarak Sebastian Stan, Falcon olarak Anthony Mackie, Ant-Man olarak Paul Rudd, Hawkeye olarak Jeremy Renner ve Vision olarak Paul Bettany kadroda yer alıyor.

    Kendi solo filmiyle de karşımıza Black Panther olarak çıkacak Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor. Black Panther evreninden M'Baku/Man Ape rolündeki Winston Duke ve Okoye rolündeki Danai Gurira da filmde boy gösterecek.

    Galaksinin Koruyucuları ekibinden ise Star-Lord olarak Chris Pratt, Gamora olarak Zoe Saldana, Drax olarak Dave Bautista, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper, Groot olarak Vin Diesel ve Mantis olarak Pom Klementieff boy gösterecek. Filmin kötü adamı Thanos olarak Josh Brolin'i göreceğimiz filmde Doktor Strange rolünde Benedict Cumberbatch ve Captain Marvel rolünde Brie Larson da yer alıyor.

    Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top