Hesabım
    "Downton Abbey" Filmine Kalabalık Kadro!

    "Downton Abbey" filminin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak.

    6 sezonluk televizyon macerasının ardından sevenlerine veda eden fenomen dizi Downton Abbey'nin macerasına beyaz perdede devam edeceği geçtiğimiz günlerde kesinleşmişti. NBCUniversal International Studios başkanı Michael Edelstein'ın açıklamasının ardından gelişmeler gelmeye devam ediyor. Edelstein dizide boy göstermiş olan en az 20 karakterin filmde yer alacağını söyledi.

    Dizinin Daisy Mason'ı Sophie McShera ve Lady Edith Crawley rolündeki Laura Carmichael'ın filmde boy göstermek yönündeki istekleri biliniyor. Ancak Güzel ve Çirkin'in canavardan prense dönüşen karakteri Dan Stevens, beyaz perdenin sevilen Sindirella'sı olarak boy gösteren, ardından yeni yapımlalra adından söz ettirmeye devam eden Lily James ve Non-Stop ile beyaz perdede gördüğümüz Michelle Dockery gibi büyük çıkışlar yapan isimlerin geri dönüp dönmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

    İngiliz monarşisinin en tepesindeki isim, Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği dizi olduğu açıklanan Downton Abbey 1920'li yıllarda hem dünya savaşının etkisiyle hem de sınıf çatışmalarıyla çalkanan bir toplumda, İngiliz soylusu bir evin içindeki hizmetkarlar ve ev sahipleri arasındaki ilişikiyi konu ediniyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top