Hesabım
    "Pitch Perfect 3"ten Yeni Poster Geldi!

    Filmin yönetmen koltuğunda Trish Sie var!

    Müzikli komedi serisi Pitch Perfect 3'den yeni bir poster yayınlandı. Filmin başrolünde Mükemmel Uyum 2HesaplaşmaMike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak ve Tehlikeli Takip filmlerinden tanıdığımız güzel oyuncu Anna Kendrick yer alıyor.

    Dünya çapında toplam $113 milyon dolar gişe toplayan ilk film Pitch Perfect'in ilk devam halkası 29 milyon dolarlık bütçesine rağmen $286 milyon dolar gişe elde etmiş ve kadın komedileri arasında kendine sağlam bir yer edinmişti. The Barden Bellas'ın yeni maceralara yelken açtığı filmde ekip tekrar bir araya geliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Anna Kendrick'in yanı sıra Rebel WilsonBrittany Snow ve Elizabeth Banks de seriye geri dönüyor. Rebel Wilson (Fat Amy), Anna Kendrick (Beca), Chrissie Fit (Flo), Shelley Regner (Ashley), Ester Dean (Cynthia Rose), Hana Mae Lee (Lilly), Brittany Snow (Chloe), Anna Camp (Aubrey) ve Kelley Jakle (Jessica) karakterlerini canlandırdıkları filmin senaryosunu New Girl ve30 Rock gibi dizilerin senaryosunda kalem oynatmış Kay Cannon üstlenirken, filmin yönetmen koltuğunda ise Sokak Dansı 5: Rüya Takımı'nın yönetmeni Trish Sie yer alıyor.

    Pitch Perfect 3 22 Aralık'ta Amerika'da vizyona girecek. Filmin Türkiye'deki vizyon tarihi için henüz bir açıklama yapılmadı...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top