Hesabım
    Dazzler Onaylandı: X-Men: Dark Phoenix’te Alison Blaire Sahneye Çıkıyor!

    X-Men: Dark Phoenix filminde yeni bir karakter ortaya çıkıyor!

    X-Men: Dark Phoenix filminden haberler gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl vizyona giren X-Men: Apocalypse filminde bahsi geçen karakter Dazzler’ın yeni filmde sahne alacağı onaylandı. Alison Blaire, gelecek sene vizyona girmesi planlanan X-Men: Dark Phoenix filminde kendine küçük bir rol buldu. Yeni filmin oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başlarken, uzun süredir sosyal medya üzerinden devam eden bir dedikodunun da sonu geldi; Taylor Swift yeni filmde Dazzler rolünde yer almayacağını açıkladı.

    Dazzler ilk olarak 1980 yılında ortaya çıktı. Marvel Comics ve Casablanca Records tarafından gündemde tutulan karakterin kendine özgü bir filmi olması da gelecek yıllarda mümkün görünüyor. Mutant Alison Blaire, kendi güçlerini müzik kariyerinde ilerlemek için kullanıyor. Hızlı bir şekilde zirveye yerleşen Dazzler’ı kimin canlandıracağı ise merak konusu.

    1990'lı yıllarda geçecek olan film, son X-Men filmi olan X-Men: Apocalypse'in 10 yıl sonrasını anlatacak. Serinin önceki filmlerinde boy gösteren James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de rollerine geri dönecek. X-Men: Dark Phoenix adını taşıyacak filmde uzaylıların hedefi olan Jean Grey'e ise bir kez daha Sophie Turner hayat verecek.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Simon Kinberg'ün üstleneceği filmin Amerika'da 2 Kasım 2018'de vizyona girmesi beklenirken,Türkiye vizyon tarihi için henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top