Hesabım
    Jamie Dornan ve Peter Dinklage Başrolünde Yer Aldığı My Dinner with Herve'e Yakından Bakın!

    Gerçek hikayeden uyarlanan film farklı bir konuya sahip...

    Jamie Dornan ve Peter Dinklage başrolünde yer aldığı HBO’nun yeni filmi My Dinner with Herve’e yakından bakın!

    Hervé Villechaize’ın hikayesine odaklanan yapım, Game of Thrones, X-Men: Days of Future Past ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Peter Dinklage’a filmde Fifty Shades of Grey, The Fall ile yakından tanıdığımız Jamie Dornan eşlik ediyor.

    Film, Los Angeles’ta çılgın bir geceden sonra kariyerinde zorluklar yaşayan gazeteci ve aktör Hervé Villechaize’in değişen hayatını anlatıyor. Hitchcock (2012) filminin, Anvil: The Story of Anvil (2008) belgeselinin yönetmeni veTerminal (2004), Suçlu Kim? (2010) filmlerinin senaryolarında imzası bulunan Sacha Gervasi’nin senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda da Gervasi yer alıyor. Gervasi ve Sean Macaulay’nin 1993 yılında aktör kendini öldürmeden önce Herve Villechaize ile yaptıkları röportajdan uyarladıkları film ile ilgili olarak Dinklage New York Times’a yaptığı açıklamada “Sacha, bunun bir intihar notu olduğunu Herve’ün ölümünden sonra anlayabildi” şeklinde konuştu.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Oona Chaplin (Taboo, The Longest Ride), Mireille Enos (World War Z, The Catch) ve Harriet Walter (Babel, Atonement) yer alıyor. Filmin yapımcılığını Gervasi ve Dinklage ile birlikte Jessica de Rothschild, Ross Katz, Richard Middleton ve Steven Zaillian üstleniyor...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top