Hesabım
    Edgar Wright Ant-Man Ayrılığının Perde Arkasını Anlattı!

    Ünlü yönetmen uzun süre sonra filmden neden ayrıldığını açıkladı...

    GETTY IMAGES TIM MOSENFELDER

    Marvel aleminin sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man projesinden yaratıcı fikir ayrılıkları sebebiyle çekilen Edgar Wright bu kararın perde arkasını anlattı.

    Yakın zamanda sinema ekranlarında boy gösterecek olan Tam Gaz filminin yönetmen koltuğunda yer alan Wright, Scott Pilgrim vs. The World ile çizgi roman uyarlama konusunda oldukça yetenekli bir yönetmen olduğundu sinema dünyasına kanıtlamıştı. Wright'ın projeyi bırakmasının ardından yönetmen koltuğuna oturan kişi, başrolünde Jim Carrey'i izlediğimiz Bay Evet filmi sonrasında uzunca bir süre televizyona yönelik projelerle ilgilenmiş olan Peyton Reed olmuştu. Bir kaza sonucu etrafındaki böceklerle iletişime geçebilen, hatta onları kontrol edebilen Dr. Hank Pym'ın maceralarını konu alacak olan filmin senaryosunda hala Edgar Wright'ın kalemi var.

    Variety'e yaptığı açıklamada Wright "Verilebilecek en diplomatik cevap sanırım; ben hala Marvel filmi yapmak istiyorum ancak onların Edgar Wright filmi yapmak istediklerinden pek emin değilim" şeklinde konuştu. Wright ayrıca, "Yönetmenliğini yaptığım ve senaryosunu yazdığım bir projenin yönetimi ani bir kararla yollarına bensiz devam etmek istedi. Bu unutması güç ve üzücü bir durum" diye açıklamasına devam etti. 

    Ayrılık kararının ardından Wright'a ilk destek kıdemli birer "Marvel yönetmeni" olarak anılan Joss Whedon ve James Gunn'dan gelmişti...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top