Hesabım
    Atomic Blonde'dan Yeni Klip: James McAvoy’un Canlandırdığı David Percival ile Tanışın!

    Film ülkemizde 28 Temmuz 2017'de vizyona girecek!

    Universal Pictures'ın yeni yapımı Atomic Blonde'dan yeni bir klip geldi. Gelen yeni klip James McAvoy’un canlandırdığı David Percival ile tanışmaya davet ediyor!

    Atomic Blonde'un oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Charlize Theron başrolde yer alıyor. Filmde ayrıca yeni nesil Parçalanmış ile karşımıza çıkan James McAvoy ve yeni nesil Mumya filminde izleyeceğimiz mumya prensesi Sofia BoutellaToby JonesJames FaulknerEddie Marsan ve Roland Møller yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise John Wick'in yapımcılarından ve ilk filmin ortak yönetmenlerinden David Leitch.

    Filmin konusu kısaca; Lorraine Broughton MI6'in en ölümcül suikastçısıdır. Kaçış ustalığı ve yakın dövüşteki yeteneğiyle bilinmektedir. Soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin'e gönderilir. Yeni görevi için Berlin istasyon şefi David Percival ile işbirliği yaparlar ve ikisi gerilim dolu büyük bir aksiyona atılırlar. Ancak Lorraine'in gelişi gizli kalmayacaktır. Tehlikeli suikastçı kısa sürede kendisine tuzak kurulduğunu anlar. Bunu yapan teşkilatın içinden biridir. Lorraine artık kendi hayatı ve değer verdiği herkes için bu tuzağın içinden kurtulmalı ve gizemi çözmelidir...

    Film, ülkemizde 28 Temmuz 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top