Hesabım
    "Avengers: Infinity War" Setinden Yeni Kareler Geldi!

    Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de vizyona girecek.

    Avengers: Infinity War setinde ekip bir arada! Tony Stark, Bruce Banner, Wong ve Doctor Strange'in New York sokaklarında yer aldığı fotoğraflara yakından bakın...

    Ünlüler şöleni filmden şu ana kadar onaylanan oyuncular; Iron Man olarak Robert Downey Jr., Hulk olarak Mark Ruffalo, Black Widow olarak Scarlett Johansson, Kaptan Amerika olarak Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth, Scarlet Witch olarak Elizabeth Olsen, Örümcek Adam olarak Tom Holland, Bucky Barnes olarak Sebastian Stan, Falcon olarak Anthony Mackie, Ant-Man olarak Paul Rudd, Hawkeye olarak Jeremy Renner ve Vision olarak Paul Bettany class="itemprop"> kadroda yer alıyor. Black Panther olarak çıkacak Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor.

    https://twitter.com/MikestewartAP/status/879392950794498049?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.comingsoon.net%2Fmovies%2Fnews%2F862227-new-infinity-war-set-photos-tease-a-strange-meeting-for-iron-man-hulk

    Black Panther evreninden M'Baku/Man Ape rolündeki Winston Duke ve Okoye rolündeki Danai Gurira da filmde boy gösterecek. Galaksinin Koruyucuları ekibinden ise Star-Lord olarak Chris Pratt, Gamora olarak Zoe Saldana, Drax olarak Dave Bautista, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper, Groot olarak Vin Diesel ve Mantis olarak Pom Klementieff boy gösterecek. Filmin kötü adamı Thanos olarak Josh Brolin'i göreceğimiz filmde Doktor Strange rolünde Benedict Cumberbatch ve Captain Marvel rolünde Brie Larson da yer alıyor.

    Marvel'ın ikonik süper kahramanlarını bir arada göreceğimiz film şu ana kadar sinema ekranlarına uğrayan en büyük süper kahraman yapımı olarak tarihe adını yazdırmaya hazırlanıyor. Avengers serisinin sonsuzluk savaşı temalı 'Infinity War' hikayesi, iki bölüm olarak izleyici karşısına çıkacak.  Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top