Hesabım
    "Korku Seansı 3"ü Kim Yönetecek?

    "Korku Seansı"nın 3. devam halkasından yeni gelişmeler var.

    Doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü vakaları konu edinen Korku Seansı serisi gerek seriye dahil devam halkaları gerekse spin-off projeleriyle genişliyor. Serinin 3. devam halkasından da yeni gelişmeler var. 

    Deadline'ın haberine göre serinin ilk iki filminde yönetmen koltuğuna oturan ve korku türünde adını genç yaştan altın harflerle yazdıran James Wan serinin 3. devam halkasında yönetmen koltuğunuv yeni bir isme devredecek. Wan projede yalnızca yapımcı olarak yer alacak. Filmin senaryosu 2. devam halkasının ortak senaristi olan David Leslie Johnson tarafından yazılacak.

    2013 yılında başlayan Korku Seansı macerasının 3. devam halkasında hagi vakanın işleneceği şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak kesin olan bilgi başrolleri bir kez daha Vera Farmiga ve Patrick Wilson üstlenecek. 

    Korku Seansı 2'ye konu olan korkunç rahibe Valak'ın hikayesini anlatacak yeni film The Nun, yine 2. filmde kısa bir bölümde boy gösteren Crooked Man ve ilk filmin spin-off projesi Annabelle'in devam halkası Annabelle 2: Kötülüğün Doğuşu sırasıyla beyaz perdede boy gösterecek olan Korku Seansı evreni yapımları olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top