Hesabım
    Yönetmen Bong Joon Ho "Okja"yı Anlatıyor!

    "Okja"dan altyazılı röportaj videosu geldi.

    Her zaman alanında uzman isimler ve en başarılı oyuncularla çalışmayı tercih eden dünyaca ünlü yönetmen Bong Joon Ho'nun son filmi Okja'dan yeni video var. Snowpiercer ve The Host gibi yapımlarıyla distopik dünya sinemasının baş tacı olan Bong Joon-Ho, yayınlanan özel videoda Okja'nın çekim sürecini anlatıyor.

    28 Haziran'da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te ve New York ve Los Angeles’taki seçili sinema salonlarında izlenebilecek olan ve merakla beklenen Okja Güney Kore’nin dağlık bir bölgesinde yaşayan Mija ve en yakın arkadaşı olan Okja'nın hikayesini anlatıyor. Okja çok uluslu bir şirket tarafından kötü amaçlar için kaçırıldığında Mija arkadaşının peşinden dünyanın öbür ucuna doğru tek başına zorlu bir yolculuğa çıkıyor. 

    70. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan yapım başrolüne Mija karakterini canlandıran genç oyuncu An Seo Hyun'u yerleştiriyor. Filmin kadrosunda Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton dışında Jake GyllenhaalPaul DanoGiancarlo EspositoSteven Yeun ve Lily Collins yer alıyor. Filmin senaryosu ise Frank'e imzasını atan Jon Ronson'ın kaleminden çıktı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top