Hesabım
    Onur Saylak İmzalı "Daha"dan Fragman ve Poster!

    Filmin dünya prömiyeri Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleşecek.

    Ünlü oyuncu Onur Saylak'ı ilk kez yönetmen koltuğuna oturtan dram türü Daha filminden beklenen fragman ve poster yayınlandı. Poster tasarımını Sarp Özdinler yaptı.

    Yeraltı edebiyatının başarılı yazarı Hakan Günday'ın aynı isimli romanı beyazperdeye uyarlanan  film, Avrupa’nın en eski ve önemli festivallerinden Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak. Karlovy Vary’nin ana yarışma bölümünde büyük ödül Kristal Küre için yarışacak film 3 Temmuz’da gösterilecek.

    Film proje aşamasında Saraybosna Film Festivali Cinelink, İstanbul Film Festivali Köprüde Buluşmalar ve Antalya Film Forum’a katılmıştı. Geçtiğimiz yaz Antalya’da çekilen film, kitapta olduğu gibi kaçak göçmenler üzerinden büyük bir insanlık dramını anlatıyor.

    Filmde Saylak'a eşi Tuba BüyüküstünAhmet Mümtaz TaylanPervin BağdatHayat Van EckUğur AslanTurgut Tunçalp ve Tankut Yıldız gibi oyuncular eşlik ediyor. Geçtiğimiz yıl çektiği kısa filmi Orman (The Jungle) ile çok başarılı bir süreç geçiren Saylak, Daha'nın senaryolaşma sürecinde Hakan Günday ile işbirliği yaptı. Filmin ne zaman vizyona gireceği henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top