Hesabım
    Bol Yıldızlı "Muhteşem Showman"den İlk Altyazılı Fragman Geldi!

    Merakla beklenen müzikalden ilk görüntüler!

    Gösteri dünyasının ünlü ismi, P.T. Barnum'un hayat hikayesinden uyarlanan renkli biyografik müzikal türü yapım Muhteşem Showman'den ilk fragman çıktı. Film bir hayli renkli ve gösterişli olacak gibi görünüyor!

    Mutant dünyasının en sevilen karakterlerinden Wolverine rolüne yılların ardından Logan filmi ile veda eden ve Sefiller uyarlamasıyla birlikte müzikal konusundaki maharetlerini cömertçe sergileyen Hugh Jackman ile Hollywood'un sevilen çocuğu Zac Efron'u başrollerine yerleştiren filmin kadrosunda Michelle WilliamsRebecca Ferguson ve Zendaya da bulunuyor.

    Ağırlıklı olarak görsel efekt departmanına yönelik işleriyle tanınan yönetmen Michael Gracey'in ilk uzun metrajlı filmi olacak olan Muhteşem Showman'in senaryosunda Michael ArndtJenny Bicks ve Bill Condon imzası var.

    Film, Barnum'un işini kaybetmesinin ardından her şeye sıfırdan başlamasını ve tarihin ilk sirkinin kurucusu olmasını anlatıyor. Ringling Bros. ve Barnum & Bailey Circus için bir bir eleman toplayan Barnum adeta tarih yazıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top