Hesabım
    Ron Howard'lı Han Solo Çekimleri Başladı!

    Prodüksiyon yeni yönetmeniyle yola devam ediyor.

    Beyazperdenin en uzun soluklu bilim kurgu serilerinden Star Wars'un ikonik karakteri Han Solo'yu temel alan spin-off projesi Han Solo prodüksiyonun başında anlaşılan yönetmenleri, Lego Filmi ile gönüllere taht kuran Phil Lord ve Chris Miller ikilisini kaybetmesinin ardından yönetmen koltuğu için Akıl OyunlarıCinderella Man ve Da Vinci Şifresi gibi yapımların başarılı yönetmeni Ron Howard ile anlaşmaya varmıştı. Prodüksiyonun yeni yönetmeniyle ne zaman yeniden başlayacağı ise merak konusuydu. Nihayet müjdeli haber Howard'ın sosyal medya hesabından geldi.

    Setten ipucu verebilecek bir görüntü paylaşmamaya dikkat eden yönetmen, yalnızca birkaç su şişesinin olduğu bir görseli paylaşarak "Bugün güzel bir sahne çektik ancak ne yazık ki setteki ilk günümde ipucu vermeden paylaşabileceğim tek görsel bu" diye belirtti.

    Yüce Sezar!Blue Jasmine ve Lanetli Kan gibi filmlerde gördüğümüz Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'yu canlandıracağı yapımda True DetectiveAçlık OyunlarıNow You See MeZombieland gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı aktör Woody Harrelson, beklenen filmde Han Solo'nun akıl hocasını canlandıracak. Donald Glover Lando Calrissian'a, Joonas Suotamo ise Chewbacca'ya hayat verirken, Game Of Thrones’un Khaalesi’si Emilia Clarke da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Merakla beklenen yeni Star Wars projesi ülkemizde 25 Mayıs 2018'de vizyona girecek!

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top