Hesabım
    Andy Serkis İmzalı "Breathe"ten İlk Fragman ve Poster!

    "Breathe" BFI Londra Film Festivali'nin açılış filmi seçildi.

    Maymunlar Cehennemi'nin Caesar'ı, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nin Gollum'u Andy Serkis ilk yönetmenlik denemesine imza attı. Başrollerini Andrew Garfield ve Claire Foy'un üstlendiği Breathe'ten ilk fragman ve poster yayınlandı. Film aynı zamanda BFI Londra Film Festivali'nin açılış filmi olarak seçildi.

    Yaşanmış bir aşk hikayesine dayanan film, Robin Cavendish ve eşi Diana'nın büyük aşkını anlatıyor. Robin Cavendish önünde upuzun bir hayat bulunan karizmatik ve maceracı genç bir adamdır. Ancak Afrika'dayken çocuk felci sebebiyle felç geçirir. Genç adama yaşamak için önünde yalnızca ayların kaldığı söylenir. Tüm tavsiyelere karşı Robin'in eşi Diana kocasını alıp eve getirir ve sarsılmaz bir kararlılıkla ona bakmaya başlar. Birlikte beklentilerini sınırlandırmamayı öğrenecek ve görenlerde hayranlık uyandıracak bir hayat enerjisi kazanacaklardır...

    Senaryosunu iki kez Akademi Ödülü'ne aday gösterilen William Nicholson'ın yazdığı aşk filmi ile Serkis ilk yönetmenlik denemesinden tam puan alacak gibi görünüyor. Filmin kadrosunda Hugh BonnevilleTom HollanderStephen Mangan ve Dame Diana Rigg de bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top