Hesabım
    Robert Downey Jr. Marvel'i Bırakıyor Mu?

    Marvel'in Iron Man'i Robert Downey Jr. MCU'yu bırakıyor mu?

    Robert Downey Jr. MCU'yu bırakacağının sinyallerini verdi. "Utanç verici bir hale gelmeden önce Iron Man giysisini çıkartmak istediğini" belirten aktör her defasında yeniden başlamak zorunda kaldığını söyledi.

    2008 yılından bu yana Marvel filmlerinde Tony Stark/Iron Man olarak gerek kendi filmleri gerek spin-offlar ile karşımıza çıkan Downey Jr.i daha önce de Iron Man kaskını kenara bırakacağını dile getirmiş ama bunu gerçekleştirmemişti. Ancak Stark'ın gelecek iki Avengers filminde hayatta kalmayabileceği ve yerini Spider Man'in alacağı söylentileri ile bu kez Downey Jr. gerçekten de Marvel ile yollarını ayırıyor olabilir.

    Downey Jr. verdiği bir röportajda "Bu bir döngü. İlk Avengers filmi çıktığında hiçbir zaman bundan daha iyisi olmayacak, artık durun diyebilirdim. Ama bana göre bu her zaman insanlar ve ihtimaller ile ilgiliydi. Çok değer verdiğim Russo kardeşler gibi..." şeklinde konuşuyor. Aynı röportajına "Herkes bu rolün bana bir eldiven gibi tam oturduğunu söylüyor. Her defasında baştan başlamak zorunda kalsam da bunu oldukça sağlam bir temel üzerine yapıyorum. Ama utandırıcı olmaya başlamadan önce kıyafetimi çıkartıp bir kenara koyacağım" diye de ekliyor.

    İyi haber şu ki Downey Jr. Marvel'e veda etmeden önce onu Örümcek Adam: Eve Dönüş filminde bir kez daha Tony Stark olarak görebileceğiz. Aynı zamanda 2018'de vizyona girmesi planlanan Avengers: Infinity War'un başrollerinden biri olarak da karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top