Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Değişmedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 30 Haziran-2 Temmuz haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği yok. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen yeni Transformers macerası Transformers 5: Son Şövalye bu hafta da zirveyi bırakmadı. Bu hafta listede 4 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki zirvesinde de geçtiğimiz hafta vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen 5. Transformers beyaz perde macerası yer aldı. Uzun soluklu serinin 5. devam halkası 2. hafta kapanışını 94.415 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında geçtiğimiz animasyon macera Arabalar 3 yer buldu. Sevilen animasyon serisinin yeni devam halkası 3. hafta kapanışını 64.249 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasını yeni nesil canavar filmi Mumya aldı. Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Tom Cruise'u başrolüne yerleştiren yeni uyarlama 4. hafta kapanışını 42.053 seyirci ile yaptı.

    Listenin ilk üçü geride kalırken, listenin 4. sırasında vizyonun tazelerinden biri yer buldu. Aksiyonun dozunu artıran Tam Gaz açılışını 36.869 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasında Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı yer buldu. Sevdiğimiz fevri korsan Jack Sparrow'u geri getirmekle kalmayıp yepyeni karakterlerle de bizleri tanıştıran yapım 6. haftasında 34.542 seyirciyi salonlara çekti. Listenin 6. filmi de vizyonun tazelerinden biriydi. Gizem filmi 2:22 açılışını 12.514 seyirciyle yaptı. Amerika'da fırtınalar koparan Wonder Woman ise bu hafta listemizin 7. sırasını alan yapım oldu. Amerika'da kadın yönetmen elinden çıkmış yapımlar sıralamasında ilk sıraya oturan film, ülkemizdeki 5. haftasında 11.484 seyirciye ulaştı.

    Listenin son üçünü de vizyonun taze yapımlarından biri açtı. Korku türündeki Katliam Günü açılışını 11.125 seyirciyle yaptı. Uzun bir arayla gelen devam halkası Büyü 2 10.348 seyirci ile 9. sırada yer bulurken, listenin son filmi ise 7.317 seyirci ile Bakıcı oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top