Hesabım
    Neill Blomkamp Hayranlarına Sordu: "Şimdi Ne Yapmamı İstersiniz?"

    Yasak Bölge 9'un yönetmeni sıradaki projesinin seçimini hayranlarına bırakıyor...

    Genç jenerasyonun yetenekli yönetmenlerinden Neill BlomkampYasak Bölge 9Elysium : Yeni Cennet ve Chappie  filmleri ile kendine özgü bir tarz yaratarak adından uzun süre söz ettirmişti.Yetenekli yönetmen yeni projesi ile ilgili bazı kararları hayranlarına bırakıyor.

    Son olarak Alien 5 ile gündeme gelen yönetmen, Oats Studios’un yapımcılığında Sigourney Weaver’ın başrolünde yer aldığı kısa film türündeki bilim kurgu serisinin ilk bölümünü Rakka ismi ile Youtube üzerinden yayınladı. Deneysel kısa film olarak yayınlanan videonun asıl amacı sonunda uzun metrajlı bir film yapabilecek bütçeyi oluşturabilmek.

    Dört bölümlük bir seriden oluşan yapımın ilk bölümünü izleyen seyirciler gördüklerini beğenirlerse ikinci bölüm için ödeme yapmaları gerekecek ve böylece üçüncü ve dördüncü filmler için yapım bütçesi ortaya çıkmış olacak. İkinci bir seçenek olarak, dört film de ücretsiz b,r şekilde yayınlanacak ve seyircilerin en çok beğendiği bölüm seçilerek filmin uzun metrajlı uyarlaması için para toplanacak. Genç yönetmen bu seçimi hayranlarına bırakıyor. 

    Blomkamp daha önce Hollywood'un kendisini yorduğunu ve hatta neredeyse yeni bir film çekemeyecek hale geldiğinin de altını çizmişti. Yönetmen çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü Alien projesinin kendisi için tamamen bittiğini açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top