Hesabım
    Andy García Bu Kez de Ricardo Montalbán Olacak!

    Oscar adayı oyuncu " My Dinner With Hervé"de!

    Vincent Mancini rolüyle akıllara kazınan ve Baba 3'teki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülüne aday gösterilen Andy García'nın yeni projesi belli oldu. Son olarak Uzay Yolcuları'nda karşımıza çıkan oyuncu bu kez Emmy Ödüllü Meksikalı oyuncu Ricardo Montalbán'ı canlandıracak.

    "My Dinner With Hervé" adını taşıyacak olan film, Los Angeles'ta geçen çılgın bir gecede tanışan oyuncu Hervé Villechaize ile zor durumdaki bir gazeteci Danny Tate'in yeşillenen arkadaşlığını konu alıyor. Villechaize'i Peter Dinklage canlandırırken, gazeteci ise Jamie Dornan olacak. 

    Sacha Gervasi, filmi Sean Macaulay'la birlikte yazdığı bir hikayenin kendisi tarafından yazılan senaryosuna dayanarak yönetecek. Hikayenin temeli ise Villechaize 1993'te intihar etmeden günler önce Gervasi'e verdiği röportaja dayanıyor. 2012 yılında projeye dair The New York Times'a konuşan Dinklage, "Gervasi, Villechaize ölmeden hemen önce onunla röportaj yapmıştı. Villechaize kendini öldürdükten sonra ise Gervasi o röportajın bir intihar notu olduğunu fark etti" diye konuşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top