Hesabım
    The Grudge'ın Yeni Uyarlaması Yönetmen ve Senaristini Buldu

    Korku filmi The Grudge yönetmeni ve senaristi belli oldu!

    İlk filmi ile 2004 yılında hayatlarımıza giren korku filmi serisi The Grudge yeniden beyazperdeye uyarlanıyor. Deadline'ın haberine göre filmin yeniden uyarlamasını yönetecek isim Ghost House Pictures yönetmeni Nicolas Pesce olacak.

    Japon filmi Ju-On'dan (şu anda 9. filmlik bir seri) uyarlanan The Grudge'ın 2004 yapımı ilk filminin başrolünü Buffy The Vampire Slayer ve Cruel Intentions oyuncusu Sarah Michelle Gellar üstlenmişti ve film; değişim öğrencisi olarak Tokyo'ya giden ve eğitimi gereği sosyal hizmetlerde hastalara bakan Karen Davis'in kaldığı evde intikam peşindeki bir ruhla karşı karşıya kalışını konu alıyordu. Karen'ın yapması gereken ise gizemli ölümlere neden olan bu ruhu durdurabilmek ve sıradaki kurban olmamak için bir an önce büyüyü bozacak bir şey bulmaktı.

    Yeni uyarlamanın baş rollerini Alice in Wonderland oyuncusu Mia Wasikowska ve A Most Violent Year aktörü Christopher Abbott üstlenirken filmin senarist koltuğunda da Pesce yer alacak. Neredeyse her Hollywood filminin yeniden uyarlandığı bir dönemde The Grudge'ın dönüşü şaşırtıcı olmaktan ziyade beklenen bir durumdu demek yanlış olmaz sanıyoruz ki.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top