Hesabım
    Felicity Jones "A Swan Lake" Filminin Başrolünde!

    Rogue One'ın yıldızının yeni filmi belli oldu!

    Cehennem filminin güzel doktoru, Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi'nde İmparatorluk ile mücadelesini başarı ile tamamlayan filmin başrolündeki asi karakter Jyn Erso karakteri ile büyük bir çıkış yapan Felicity Jones'un yeni projesi açıklandı. Yeni filmde yıldızlarası savaşlar yerine daha estetik ve büyü var. 

    Pyotr Ilyich Tchaikovsky bestelediği en önemli eserlerinden biri olan Kuğu Gölü Balesi'nden ilham alan yapım Swan Lake ismi ile sinema evrenine uyarlanıyor. Eserde, bir büyücü tarafından arkadaşları ile birlikte kuğuya dönüştürülen ve ancak bir erkeğin aşkı ile tekrar insan kılığına dönüşebilecek olan Odette ile Prens Siegfried arasındaki aşk ve büyücünün, kızı Odil'i prenses Odette kılığına sokarak prensi kandırması anlatılır. Kristina Lauren Anderson tarafından senaryosu yazılan yapım müzikal olmayacak. Filmin yönetmen koltuğunda Call Me By Your NameSen BenimsinBenim Adım Aşk ve Melissa P. filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino yer alıyor.

    Felicity Jones son olarak Star Wars: Forces Of Destiny adlı kısa filmde Jyn Erso karakterini seslendirdi. Yönetmenin yeni filmi Call Me By Your Name 27 Ekim'de İngiltere'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top