Hesabım
    Jeremy Renner Çekimler Sırasında Kolunu Kırdı!

    Jeremy Renner, Hawkeye karakterini canlandırdığı Avengers: Infinity War setinde bir kaza sonucu kolunu kırdı.

    Yenilmezler'in yıldızı Jeremy Renner, Hawkeye karakterini canlandırdığı Avengers: Infinity War setinde bir kaza sonucu kolunu kırdı. Aksiyon filmlerinin tecrübeli oyuncusu Renner  S.W.A.T.28 Hafta SonraMission Impossible: Ghost ProtocolThe Hurt Locker gibi filmlerde yer aldı. 2010 yapımı The Town filmindeki rolü ile de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığına uzanan oyuncu, usta bir okçuyu canlandırdığı karakterine fazlasıyla adapte olarak çekimler sırasında tehlikeli sahnelerde cesaretinden ödün vermiyor.

    Yeni filmi Wind River’ın Karlovy Film Festival’indeki basın toplantısına kırık kolu ile katılan oyuncunun sargıları dikkatleri üzerine çekti. Renner basın toplantısı sırasında “Bilirsiniz, problem çözmeyi severim. Bu durum bir problem oluşturacak ama yapmam gereken şeyi yapmaktan beni alıkoyamaz. Hızlı iyileşirim. Hızlı iyileşmek için her şeyi yapıyorum” dedi.

    Neredeyse bütün ünlü Hollywood yıldızlarını bünyesinde toplayan, hepsine özel güçler verip çizgi romanlarla tanıyıp da sevdiğimiz süper kahramanlara dönüştüren Yenilmezler serisinin 3. devam halkası Avengers: Infinity War iki bölüm olarak izleyici karşısına çıkacak. İlk bölüm Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top