Hesabım
    Blade Runner 2049 Filminden Ryan Gosling ve Harrison Ford Figürleri Çıktı!

    Hatıralıklar geldi!

    35 yıl aradan sonra geri dönen efsanevi filmin devam halkası Blade Runner 2049'dan figürler geldi. NECA filmin hayranlarına hatıra olarak saklayabilecekleri ya da hediye olarak sevdiklerine verebilecekleri aksiyon figürleri sundu. 7 cm büyüklüğündeki aksiyon figürleri ellerinde sadece silah ile fotoğraflandı ancak daha sonra küçük ekibe çeşitli aksesuarların ve yeni figürlerin gelmesi muhtemel görünüyor...

    NECA’s 7-inch action figures of Rick Deckard (Harrison Ford) and Officer K (Ryan Gosling) from Blade Runner 2049 (photo: NECA).

    30 yıllık bir aradan sonra geri dönen yeni Blade Runner'da LAPD memuru K'yı Ryan Gosling,  Rick Deckard'ı Harrison Ford canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Harrison FordRyan GoslingRobin WrightAna de ArmasCarla JuriMackenzie DavisBarkhad AbdiDavid DastmalchianHiam AbbassLennie James ve Dave Bautista bulunuyor. Filmin yönetmenliğini başarılı yönetmen Denis Villeneuve üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Hampton Fancher ve Michael Green imzası var. Film, ilki gibi Philip K. Dick'in romanını temel alacak.

    Film, ülkemizde 6 Ekim 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top